Servicii

Funerare Pantelimon va ofera o gama larga de servicii funerare la preturi fara concurenta.
Ne caracterizeaza discretia, respectul si promptitudinea.

Putem oferi servicii funerare complete, alegand oricare din serviciile funerare pe care vi le putem furniza.

Constatare deces

Oferim posibilitatea de oferi asistenta pentru eliberarea si intocmirea documentatiei de deces, a certificatului medical constatator al decesului si al documentelor necesare inmormantarii.

Imbalsamare

Oferim servicii de imbalsamare realizate de personal calificat, fiind obligatorie pentru transportul decedatului si depunerea acestuia in biserici sau capele, cat si pentru incinerari.

Cosmetica mortuara

Acest serviciu consta in toaletarea persoanei decedate si pregatirea acesteia pentru inmormantare. Serviciul consta in spalat, imbracat, si, dupa caz, barbierit, machiat, asezarea in sicriu.

Incinerare

Serviciul de incinerare a persoanei decedate este realizat la cererea familiei, poate include intocmirea documentatiei de transport funerar, efectuarea transportului si a incinerarii propriu-zise, cat si alte servicii conexe.

Pachete inhumare

Durerea si suferinta pierderii unei persoane dragi este greu de inteles si acceptat. Vom face tot posibilul sa va alinam suferinta oferindu-va pachetele de servicii funerare complete, cu minimum de efort din partea dumneavoastra.

Organizare parastatase

Un eveniment nefericit atrage dupa sine o multime de lucruri de facut. Va putem oferi servicii complete de organizare a parastaselor si tuturor celor trebuincioase, datorita experientei indelungate si cunoasterii traditiilor si obiceiurilor.

Accesorii funerare

Putem furniza si aplica sicriului accesorii funerare de calitate: cruce, manere din metal sau plastic, suruburi cu diferite modele. La inmormantare pot fi necesare prosoape, baticuri, esarfe, batiste, lumanari, candele.

Transport funerar

Asiguram transportul persoanei decedate de la domiciliu sau spital, la capela sau cimitir cu autoutilitare special echipate pentru acest tip de transporturi.